Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Удоволствие за нас е да ви съобщим, че Езиков Център Алианс е официален PREMIUM MEMBER по програма ADVANTAGE на Британски Съвет България за подготовка и провеждане на изпитите на CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH.

Това е безспорно доказателство за качеството на езиковото обучение, което Алианс осъществява повече от осем десетилетия за ангажимента, който имаме към нашите курсисти за постигане на високи резултати и завоюване на международно признати стандарти.

Членството по програма ADVANTAGE на Британски съвет, дава изключително предимство на нашите възпитаници да постигнат набелязаните цели и след придобиване на международен сертификат по английски език да бъдат конкурентноспособни на своите връстници в Европа и света.

Успехите на учениците ни са плод както на високата професионална подготовка на преподавателите на Алианс, така и на доверието и подкрепата на родителите.

През езиковите зали на Алианс са преминали повече от половин милион обучени курсисти, реализирали се в различни сфери от живота – бизнес, банково дело, политика, изкуство и култура. Благодарим, че и вие сте част от тази общност!

Вярваме във вашите успехи, защото първата крачка вече е направена с Алианс!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК