Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Забавачката с немски език е подходяща за деца от 3 до 5 годишна възраст. 

Провежда се 2 или 3 пъти седмично и включва разнообразни и занимателни учебни дейности, които приобщават децата към културата на немски език.

Курсът е подходящ за деца между 4,5 и 5,5 години.

Децата получават начални знания по немски език: основен речников запас, способност да водят кратки разговори на немски и да разпознават буквите. Обучението включва множество игри, приказки, песни и танци, водени от музикален педагог.

Курсовете по немски език за ученици са разделени на седем нива.

Учениците получават диплома за завършено обучение по немски език в „Алианс” след седми курс и могат да се явят на изпит за сертификат на младежи, ниво В1.

Езиков център Алианс Ви предлага дневни и вечерни курсове по немски език за възрастни, екстензивни, интензивни и супер интензивни. Можете да се възползвате и от модулните езикови курсове по немски, корпоративните курсове с изнесено обучение и летните курсове за възрастни. Центърът предлага и курсове за подготовка и провеждане на сертификатни изпити по немски за възрастни.

Алианс ЕООД предлага курсове по немски език за служители на фирми по месторабота или в сградата на Алианс ЕООД в удобно за тях време. При необходимост Алианс ЕООД въвежда тест за определяне на ниво.

Индивидуалното обучение в Алианс е съобразено изцяло с желанието и целите на клиента. Обучението се планира според желаната от курсиста честота и продължителност на учебните занятия.

Целодневна езикова занималня за деца от седем до десет години. Сутрин – интензивно езиково обучение, а следобед- развлекателна програма.

Преговорни уроци по немски за малчуганите от забавачка до шести клас. (Занимателни теми, интересни текстове, стихчета и песнички и интерактивна дъска превръщат лятното учене на немски език в истинско забавление.)

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК